Parkin säännöt

Terminaali360 parkin säännöt koskevat kaikkia käyttäjiä. Ostamalla pääsylipun hyväksyt nämä säännöt ja lupaat noudattaa niitä. Näin pystymme varmistamaan turvallisen harrastamisen. 

Säännöt:

Päihteet                                                                                                    Kaikenlaiset päihteet on kielletty. Mukaanlukien nuuska. Näitä voit halutessasi käyttää Terminaalin ulkopuolella, mutta meillä et. Eikä niitä kannata käyttää muutenkaan.

Ikäraja
Alaikäraja 8 vuotta. Tätä nuorempien tulee osoittaa että osaavat liikkua ja toimia parkissa. Henkilökuntamme opastaa mielellään ja ottaa vastaan "näyttökokeen", että kaikille saadaan mukava ja turvallinen kokemus Terminaalissa.

Kypärä
Terminaali360 suosittaa kypärän käyttöä kaikille. VELVOITAMME KYPÄRÄN KÄYTTÖÄ ALLE 15-VUOTIAILTA JA ALOITTELIJOILTA. Bag Jump- ja Jump Line- suorituspaikoilla kypärän käyttö on PAKOLLISTA KAIKILLA.

Vastuu
Kaikki ajavat hallissa omalla vastuullaan. Bag Jumpille hyppäämiseen velvoitamme allekirjoittamaan vastuuvapauslomakkeen. Alle 18-vuotiailta ajajilta tarvitsemme siihen huoltajan suostumuksen.

Pyörät                                                                                                     Terminaalissa on sallittua ajaa kaikkialla bmx- ja dirttipyörillä. Tätä suuremmat pyörät on tervetulleet bag jumpille. Tarkistathan että fillari on puhdas, ettei siinä ei ole teräviä vaijerinpäitä jne ja että sillä on turvallista laskeutua bägille ja vanerille.

Pegit
Pyörien ja scoottien metalliset pegit eli jalkatapit eivät ole sallittuja Terminaalissa. Tulpatut muoviset pegit ovat ok. Pyydämme sinua poistamaan metallit jo ennen sisääntuloa, voit tarvittaessa lainata meiltä työkalut poistoa varten.

 

Yhteiset toimintaohjeet, joita noudattamalla kaikilla on mukavaa:

1. MINÄ JA MUUT

Tiedostan ja huomioin kaikki muut käyttäjät parkilla. Ajan oman taitotasoni rajoissa enkä aiheuta vaaratilanteita. Ymmärrän väistämisvelvollsuuden ja varmistan aina että reitti on vapaa. Huudan varoituksen jos lautani/skuuttini pääsee karkuun. 

2. TILAA JOKAISELLE

Kaikki ajavast vuorollaan. Annan tilaa muille ja en omi ramppia itselleni. En jää radalle tai esteiden päälle suorituksen jälkeen, vaan siirryn heti pois muiden tieltä oikeaa reittiä pitkin. En pidä skeittä / skuuttia copingilla muiden edessä.

3. HYVÄT TAVAT

En sneikkaa, möykkää, häiritse, kiroile tai kiusaa ketään. En vahaa kaiteita tai reunoja tarpeettomasti. Vien roskat roskikseen. Jos joku loukkaa itsensä, haen heti apua henkilökunnalta.

4. HYVÄ FIILIS KAIKILLE

Spread the stoke. Kannustan, innostan ja autan muita. Pidän huolta parkista, siisteydestä ja kaikkien viihtyvyydestä. Rullaan vain parkissa, en käytävillä.

 
Toivomme että noudatat sääntöjä ja ohjeita ja osallistut hyvän fiiliksen luomiseen.

Sääntörikkomukset johtavat pahimmillaan session loppumiseen ja tarvittaessa voimme asettaa jatkuvasti sääntöjä rikkovalle henkilölle porttikiellon. Tätä emme tietenkään halua. Hyvä tiimihenki, toisten auttaminen ja temppujen fiilistely, this is T360 style!

Terminaali360 henkilökunta