Tietoa meistä

Terminaali 360 Action Sports Park on perustettu koska haluamme tarjota lapsille, nuorille ja harrastajille erinomaiset puitteet ympärivuotiseen harrastamiseen. Keran hallit paikkana toimii hienosti tuoden monta urheilulajia ja harrastusta yhteen.

Scoot-, skate-, bmx- ja inlines -harrastajille suunniteltu Terminaali360 on 1800m2 kooltaan maan suurin ja sisältää ainoan laskeutumispatjan jolle voi hypätä oman lajinsa välineellä.

Tominta perustuu vahvasti yhteistyökumppaneiden ja tukioiden tukeen. Tämä tuki ja yhteisöllisyys mahdollistaa laadukkaan harrastusmahdollisuuden Espoossa.

Haluamme tarjota kaikille mukavia hetkiä mielekkään harrastuksen parissa.

Nora, Toni, Pekka, Lauri & taustatiimi

 

Terminaali360.com verkkokaupassa tehtyjä ostoksia ei lähetetä asiakkaille. Tuotteet noudetaan Keran toimipisteestä maksun jälkeen tilausvahvistusta vastaan. Lahjakorttituotteet toimitetaan sähköisesti maksun jälkeen erillisenä sähköpostina tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

 

Maksupalvelutarjoaja Paytrail - tiedote

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com