Tukijat

MUKANA PARKIN TOIMINTAA TUKEMASSA!

Parkin toiminta ei ole mahdollista ilman laajaa tukea yrityksiltä, yhteisöiltä, kaupungeilta ja yksityisiltä tukijoilta. Etsimme joukkoomme uusia yhteistyökumppaneita - luomaan nuorille ja harrastajille Suomen parhaat puitteet ympärivuotiseen harrastamiseen. 

Tukipaketit alkaen 2000€ on erinomainen tapa tukea toimintaa. Lunasta paikkasi Wall of Famella ja hyödynnä 20kpl päivälippua sopivaan tarkoitukseen. Laajempaa näkyvyyttä ja yhteistyötä toteutamme partnereiden kanssa yhdessä sovittavalla tavalla, mahdollisuuksia on monia ja harrastuskertoja vuodessa yli 20 000!!!

Oma nimikkoalue parkissa on iso juttu, meille ja harrastajille! Mutta myös "maltillisempi tuki" varmistaa, että halli on auki kaikille myös jatkossa.

 

"Terminaali360 on tärkeä nuorten harrastus- ja kohtaamispaikka, ja haluamme osaltamme olla mukana tukemassa lapsia ja nuoria. Yksinäisyys, syrjäytyminen, digiriippuvuus, vähäinen liikunta ja mielenterveyden ongelmat ovat kasvavia haasteita nuorten keskuudessa ja Terminaali360 tarjoaa näihin tukea uniikilla konseptillaan, joka tuo lapsia ja nuoria yhteen liikunnallisen harrastuksen, yhteisön ja yhdessä tekemisen keinoin. Olen iloinen, että Sinituote voi tukea tätä tärkeää hanketta ja varmistaa että parkki pysyy siistinä SINIn välineillä. Sinituotteen puolesta toivotamme iloisia hetkiä parkissa kaikille alueen lapsille ja nuorille!"

Johanna Hamro-Drotz, Toimitusjohtaja Sinituote Oy

Indo on Terminaalin yhteistyökumppani ja vahvasti mukana tukemassa scoottausharrastuksen kehitystä. Oma tramppa INDO treenaamista varten luo hyvät puitteet treenata haastavia temppuja. Ensin trampalla, sitten bägillä ja lopuksi INDO resissä. Kovia temppuja.

Isoja ilmoja - INDO Tiimi


"Haluamme edistää erityisesti lasten ja nuorten liikkumista ja kulttuuria - tukemalla Terminaali360-hanketta olemme mukana mahdollistamassa monen lasten ja nuorten suosiman lajin harrastamista ympärivuotisesti. Halli tuo myös yhteen eri lajien eri ikäisiä harrastajia ja edistää näin monikulttuurista ympäristöä."

Satu Niemelä, vastuullisuusjohtaja
Tutustu meihin: www.tradeka.fi


Steripolar Oy

"Olemme mukana tukemassa projektia koska se tukee erinomaisesti lasten ja nuorten aktivointia ja mahdollistaa  harrastamista ympärivuotisesti."

Christoffer Dahlström
Tutustu meihin: www.steripolar.fi

Posti Oy

"Terminaali 360-hankeessa toteutuu monen ikäisten ja tasoisten harrastajien yhdessä tekeminen. Hallissa on hienot puitteet liikkua, oppia uutta ja kannustaa kaveria. On hienoa olla mukana tukemassa tätä toimintaa ja harrastusmahdollisuutta! "

- Anna Bjarland, Social Media & PR Lead Posti Oyj –

 

Kospro Oy - hankinnan asiantuntiapalvelut

"Olemme mukana tukemassa parkkia koska haluamme tukea lasten ja nuorten liikuntaa. Tämän projektin sopii arvoihimme erinomaisesti ja on ilo olla mukana tukemassa toimintaa."

Juha Koskinen, toimitusjohtaja
Tutustu meihin: www.kospro.fi

 

Ohjelmistoja.fi

Ohjelmistoja.fi

"Hienoa olla mukana tukemassa kotikaupungin lasten ja nuorten liikkumista."

Kaj Seeste, CEO
Tutustu meihin: www.ohjelmistoja.fi

 

Algol

"Keran pitkäaikaisena toimijana osallistumme aktiivisesti alueen tulevaisuuden rakentamiseen. On hienoa, että tänne syntyy uutta toimintaa, jonka varaan Keran muodonmuutos alkaa rakentua."

Alexander Bargum, Algol
Tutustu meihin: www.algol.fi

Centrano
Centrano Distribution

"We are proud of collaborating with your shop and park. We love the work your team does with the community, the options your park offers to new riders and the support the Proscooter shop provides. No matter if the visitors are skaters, scooter or bmx riders, they will find space in your park. We love that."

Sarkis Miló Hernández, Marketing & Sales Manager
Centrano Distribution

 

Halusimme vahvistaa espoolaisten nuorten  skeitti-, skuutti- ja BMX-harrastamisen mahdollisuuksia talviaikana, jolloin ulko-olosuhteet eivät ole harrastamiseen mahdollisia. Lisäksi halusimme Espoo-tarinan mukaisesti lisätä edullisen harrastamisen mahdollisuuksia, jotta mahdollisimman moni pystyy jatkamaan myös talvikaudella itselleen tärkeää harrastusta.

Merja Nordling, Nuorisopalvelupäällikkö
Espoon Kaupunki, nuorisopalvelut